Op de City Guide vind je alles wat een bezoek aan Rotterdam de moeite waard maakt. Attractie, architectuur, bars, restaurants, winkelen, alles op één plek verzameld en toegankelijk. Kijk op je gemak eens rond op de City Guide en vind er alles wat je bezoek tot een feest maakt

 

Klik hier om naar de site te gaan. 

 

Als je door alle mogelijkheden moeite hebt met kiezen, vraag dan aan Sander of Peter om meer informatie. Of je nu vragen hebt over de horeca, evenementen, festivals etc., zij helpen je graag! 

 

Naast allerlei bezienswaardigheden, zijn ook de Rotterdamse Festivals een must. Als er een festival is in de periode dat je bij ons te gast bent, is het zeker de moeite waard om de Festival kalender even te bekijken:

Zie hierboven een greep uit de festivals die de moeite waard zijn. Rotterdam Jazz, Marathon van Rotterdam, Kralingse Bos Festival, Koningsdag (vrijmarkt), Food Truck Festival, De Parade………

 

Kijk op de Festival Kalender voor de data en……. reserveer je B&B op tijd!

 

Zo is er heel veel te doen en beleven in Rotterdam, booming city van Nederland. Kijk op de City Guide en vraag zeker even advies van de gastheren!